Winkel

Zoeken

bg menu

8 - 20 kg.

Printen
Acrylaatdispersie
Beschrijving

Samenstelling: ARDEX 7 + 8 bestaat uit de oplosmiddelvrije ARDEX 8 acrylaatdispersie en het ARDEX 7 reactief poeder op cementbasis. voor de verwerking dienen beide componenten gemengd te worden.

Productomschrijving: Afdichtingslijm voor het leggen van de ARDEX SK 100 W afdichtingsbaan binnen en buiten, in zwembaden, op balkons en terrassen in combinatie met de ARDEX SK TRICOM afdichtingsset. Verhardt en droogt snel. Oplosmiddelvrij. Voldoet aan de eisen conform EN 12004.

Toepassing: Binnen en buiten. Wand en vloer. Afdichtingslijm voor het leggen van de ARDEX SK 100 Wafdichtingsbaan binnen en buiten, in zwembaden, op balkons en terrassen in combinatie met de ARDEX SK TRICOM afdichtingsset.

In principe worden reinigings-, onderhouds-, beschermings- en verwerkingsmiddelen altijd per volle verpakking geleverd. De minimale afnamehoeveelheid staat per product vermeld. In enkele gevallen heeft onze leverancier ook aangebroken verpakkingen en kunnen de items per stuk geleverd worden. Het loont dus om navraag te doen!!

Voor meer informatie en het productinformatieblad, kunt u terecht op de website van Ardex Benelux

Door u bekeken artikelen